Castrum Termálkemping

Dél-Alföldi régió - Füzesgyarmat

Castrum Termálkemping, Füzesgyarmat
  • Cím: 5525 Füzesgyarmat, Csánki Dezső u. 1.

Ajánlatkérés

Küldés
Castrum Termálkemping, Füzesgyarmat

A Füzesgyarmaton található, magas színvonalú kemping közvetlenül a Kastélypark strandfürdővel határos.A füzesgyarmati Castrum termálkemping 2005-ben nyitotta meg kapuját a vendégek előtt. Ez az újonnan épült magas színvonalú kemping közvetlenül a Kastélypark strandfürdővel határos. Az 1,2 hektáros területen elhelyezkedő, különböző nagyságú számozott, árammal és részben ivóvíz, csatornacsatlakozással ellátott parcellákat zöld sövény választja el egymástól. A parcellák 40, 60, 80, 100 m2 nagyságúak.

A kellemes zöld övezetben elhelyezkedő kemping kiváló környezetet biztosít a pihenni vágyóknak, a termál-és gyógyturizmust kedvelőknek, a természetbarátoknak, és az aktív pihenést választóknak egyaránt.

Castrum Termálkemping, Füzesgyarmat

A kemping területén található, újonnan épült vizesblokk mennyezetig csempézett. A zuhanykabinok öltözőfülkével és ajtóval felszereltek, de egyszemélyes mosdófülkék is találhatók, és emellett a főzési, mosási, mosogatási lehetőség is biztosított. A vizesblokkban külön, a mozgáskorlátozottak részére kialakított helyiség áll rendelkezésre.
 Ez az újonnan épült magas színvonalú kemping közvetlenül a Kastélypark strandfürdővel határos. Az 1,2 hektáros területen elhelyezkedő, különböző nagyságú számozott, árammal és részben ivóvíz, csatornacsatlakozással ellátott parcellákat zöld sövény választja el egymástól. A parcellák 40, 60, 80, 100 m2 nagyságúak.

Castrum Termálkemping, Füzesgyarmat
  • Cím:5525 Füzesgyarmat, Csánki Dezső u. 1.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás